MC Kort Stockholm

Snabb och säker väg mot MC-kort | 08-91 82 82

Kurser

Risktvåan

Hos oss kan du även gå risktvåan. I den inkluderas ett flertal viktiga moment, inte minst körning på halkbana.

Risktvåan inleds med praktisk genomgång och diskussion om alla riskabla situationer som kan uppstå i trafiken. Därefter får man prova på att köra på halkbanan, där man får lära sig hur fordonet reagerar på väglag med olika grader av halka.

Målet med risktvåan är att du ska öva praktisk körning och lära dig att undvika olika riskabla situationer i trafiken. Risktvåan är obligatorisk om du ska ta B-körkort.

Intensivkurs

Den snabbaste vägen till körkort är vår intensivkurs. Du behöver inte ens lämna Stockholm!

Vi plockar ihop ett individuellt anpassat paket som passar just dig. Vi börjar med en testlektion där vi slår fast vilka behov just du har och sedan är det full fart i en eller två veckor. Våra intensivkurser finns i två varianter: intensiv 1 (5 dagar) och intensiv 2 (tio dagar).

Introduktionsutbildning

Minst en gång i veckan erbjuder vi även introduktionsutbildning, eller handledarutbildning. Där lär du dig som handledare hur du på ett pedagogiskt och korrekt sätt ska lära din elev att köra bil. Dessutom får du extra insikter i trafiksäkerhet och du kan ställa frågor om exempelvis nya trafikregler. Ett bra samarbete mellan lärare och handledare gynnar alla parter, inte minst din elevs möjlighet att bli en bra förare.

Kontakta oss via knappen nedan om du vill boka någon av våra kurser?. Det går självklart också bra att ringa eller mejla oss.

 

Vi hjälper dig att ta MC-kort! Riskettan ingår i utbildningen.