MC Kort Stockholm

Snabb och säker väg mot MC-kort | 08-91 82 82

Om oss

EN TRAFIKSKOLA SOM LIGGER CENTRALT I STOCKHOLM

Globens Trafikskola är en körskola som ligger på bekvämt avstånd till det mesta i huvudstaden. Tar du körkort av oss så behöver du inte ens lämna stan, vi kör i närområdet och har halkbanan på nära håll också. Det är lätt att ta sig till oss var än i Stockholmsområdet du befinner dig.

Våra trafiklärare är välutbildade, erfarna, servicemedvetna och certifierade enligt Trafikverkets regler. Våra medarbetare fortbildar sig fortlöpande och lär sig nytt inom alla områden som är relevanta för att ge dig en bra trafikutbildning. Pedagogik, forskning, nya lagar, regler och symboler, du kan lita på att våra trafiklärare kan sina saker.

Många olika alternativ

Vill du lära dig att köra bil eller MC så har vi flera alternativ som kan passa dig, dina behov, din personlighet – och din plånbok. Vi erbjuder en trygg väg mot ett eftertraktat MC-kort, som gör det möjligt att ge dig ut på vägarna på din MC!

Våra utbildningar är baserade på Transportstyrelsens kursplan och syftar till att göra dig till en säker förare efter utbildningen. Vi kan dessutom hjälpa dig att boka tid för både kunskaps- och körprov på Trafikverket.

Välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller mer information om våra utbildningar.

 

Vi hjälper dig att ta MC-kort! Riskettan ingår i utbildningen.